Termeni si condiții de utilizare

Ultima actualizare: [6 Noiembrie 2023]
1. Acceptarea Termenilor
Prin accesarea sau utilizarea site-ului web www.doinahublea.com („Site-ul”), sunteți de acord să respectați și să fiți legat de acești Termeni și Condiții de utilizare („Termenii”). Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni, vă rugăm să nu utilizați acest Site.

2. Modificări ale Termenilor
Ne rezervăm dreptul de a modifica sau revizui acești Termeni în orice moment. Utilizarea în continuare a Site-ului după orice modificări înseamnă că acceptați și sunteți de acord cu Termenii modificați. Vă rugăm să revizuiți periodic acești Termeni.

3. Utilizarea Site-ului
a. Trebuie să aveți cel puțin [18 ani] pentru a utiliza acest Site.
b. Sunteți responsabil să vă asigurați că utilizarea acestui site este în conformitate cu toate legile și reglementările aplicabile.
c. Sunteți de acord să nu utilizați Site-ul în niciun scop ilegal sau interzis, inclusiv, dar fără a se limita la, încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală, distribuirea de programe malware sau implicarea în activități frauduloase.

4. Confidențialitate
Politica noastră de confidențialitate este încorporată prin referință în acești Termeni. Prin utilizarea Site-ului, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor dumneavoastră, așa cum este descris în Politica de confidențialitate.

5. Proprietatea intelectuală
a. Tot conținutul de pe Site, inclusiv textul, grafica, logo-urile, imaginile și software-ul, este proprietatea firmei HUBLEA DOINA PERSOANA FIZICA AUTORIZATA, CUI 49063761 , EUID ROONRC.F40/8249/2023 cu sediul profesional in Romania, Bucuresti,  B-dul Timisoara, nr. 27, Bl. E, Sc. A, Et. 6, Ap. 28, Sector 6, Cod Postal 061307 sau a licențiatorilor săi și este protejat de drepturile de autor și alte legi privind proprietatea intelectuală.
b. Nu puteți reproduce, distribui, modifica sau crea lucrări derivate din orice conținut de pe Site fără acordul nostru scris prealabil.

6. Legături către site-uri web ale terților
Site-ul poate conține link-uri către site-uri web ale terților. Aceste link-uri sunt furnizate numai pentru confortul dumneavoastră. Nu susținem și nu facem nicio declarație cu privire la aceste site-uri web ale terților. Utilizarea de către dvs. a acestor site-uri web este pe propriul risc.

7. Declinarea garanțiilor
Site-ul este furnizat „ca atare” și „așa cum este disponibil”, fără garanții de niciun fel, fie exprese, fie implicite. Nu facem nicio declarație sau garanție cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau disponibilitatea Site-ului sau a conținutului acestuia.

8. Limitarea răspunderii
În măsura maximă permisă de lege, HUBLEA DOINA PERSOANA FIZICA AUTORIZATA nu va fi responsabilă pentru daune directe, indirecte, incidentale, speciale, consecutive sau punitive care decurg din sau în legătură cu utilizarea de către dvs. a Site-ului.

9. Despăgubiri
Sunteți de acord să despăgubiți și să lăsați HUBLEA DOINA PERSOANA FIZICA AUTORIZATA inofensiv pentru orice pretenții, pierderi, daune, răspunderi și cheltuieli (inclusiv onorariile avocaților) care decurg din utilizarea de către dvs. a Site-ului sau din încălcarea de către dvs. a acestor Termeni.

10. Legea aplicabilă
Acești Termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile Romaniei, fără a ține cont de principiile conflictului de legi.

11. Informații de contact
Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni, vă rugăm să ne contactați la contact@doinahublea.com