HIPNOZĂ ȘI HIPNOTERAPIE PENTRU ÎNLOCUIREA OBICEIURILOR NOCIVE CU UNELE BENEFICE!

Hipnoză și hipnoterapie pentru stoparea mâncatului excesiv

hipnoza-si-hipnoterapie

Hipnoză și hipnoterapie împotriva adicției de telefoane mobile

hipnoza-si-hipnoterapie

Hipnoză și hipnoterapie ca renunți la droguri

hipnoza-si-hipnoterapie

Hipnoză și hipnoterapie

Ce este hipnoza?

Hipnoza este o stare modificată a conștienței, este o procedură în cadrul căreia un hipnotizator îi dă sugestii de senzații, comportamente și percepții dorite unei persoane care se afla într-o stare de relaxare și concentrare profundă. Hipnoza este o formă de terapie foarte veche, de pe la 1700.

Reprezintă tratamentul primordial pentru minte, trup și suflet, e o tehnică terapeutică serioasă, o experiență plăcută și liniștitoare.

hipnoza-si-hipnoterapie

De ce să folosești hipnoterapia

Hipnoza este o formă de terapie foarte veche, de pe la 1700.

Iți poate îmbunătăți starea de sănătate, rezolvă anumite probleme emoționale sau de sănătate prin puterea deciziei.

Este neinvazivă (nu se introduce nimic în corpul tău) și nu este un medicament (de aceea nu are efecte secundare adverse).

Ce beneficii ai dacă folosești hipnoza

Hipnoza te ajută să iți reglezi comportamentul, să iți schimbi gândurile și să iți folosești mintea pentru a-ți controla corpul, a-ți trata stresul, anxietătile, fobiile sau durerea. O poți folosi înainte de operații, pentru a te vindeca sau atunci când mergi la stomatolog.

Este fascinantă și te poate ajuta să te lași de fumat, să încetezi să iți mai rozi unghiile, să scapi de obiceiurile nedorite: de dependența de alcool, de droguri sau de excesul alimentar. Da, hipnoza te poate ajuta să slăbești, prin reprogramarea subconștientului tău în transa hipnotică.!

hipnoza-si-hipnoterapie

Te poate ajuta ca să dormi mai bine noaptea sau ca să nu mai sforăi.

hipnoza-si-hipnoterapie

Te ajută să realizezi un scop realist.

hipnoza-si-hi[noterapie-contacteaza-ma

Programează-te acum

Hipnoză și hipnoterapie

Poți să vii la ședințe de hipnoterapie pentru:

– a putea fi capabil să iți calmezi nervii atunci când toți cei din jurul tău sunt încordați și speriați; gândește-te la momente din viața ta când ți-ar fi folosit o astfel de metodă de concentrare în mijlocul unei crize. Folosește hipnoza pentru acele situații imprevizibile în care păstrarea calmului este absolut necesară dar foarte dificil de realizat

– a împiedica un obicei să se manifeste nepotrivit

– a te concentra asupra soluțiilor și nu asupra problemelor

– a avea mai multă încredere în tine înainte de a experimenta ceva nou

– a adăuga încă o abilitate la repertoriul lucrurilor pe care ești în stare să le faci

– a mânca mai încet, pentru a mesteca mai bine mâncarea

– o îmbunătățire a memoriei, ca să ai o memorie mai bună a numelor oamenilor cu care intri în contact

 

Sau poți experimenta hipnoza pentru:

– a te relaxa atunci când dorești

– ca să nu mai plângi de fiecare dată când iți pui lentilele de contact:)

– mai mult curaj atunci când susții un discurs, chiar și în familie

– a reuși să stai calm când ai nevoie

– a-ți aminti să iți iei vitaminele sau medicamentele în fiecare dimineață

– a-ți agăța cheile în cui, imediat ce intri în casă, ca să nu le cauți apoi prin toată casa agitat când ai nevoie de ele

– a-ți suna tatăl în fiecare Duminică și pentru a-i vorbi frumos:)

– a-ți plăti facturile la timp

– a economisi bani, a-ți limita cumpărăturile astfel încât să nu mai ai atât de multe facturi.

 

hipnoza-si-hipnoterapie-contacteaza-ma

Înscrie-te acum pentru ședințe de hipnoterapie

 

Hipnoza e o tehnică terapeutică, cu multiple avantaje:

– în viața personală: poate ai nevoie de o motivație pentru a începe să faci sport sau orice formă de mișcare

– în viața profesională: te gândești cum să te concentrezi mai bine, să realizezi o prezentare dinamică în domeniul vânzărilor sau poate ai nevoie de ajutor pentru a fi punctual la diverse întâlniri

– în viața de familie: poate dorești să fii mai îngăduitor cu membrii familiei tale sau să iți amintești să faci o anumită activitate în fiecare zi și să-i ajuți la treburile casei

– în timpul liber: iți dorești să-ți îmbunătățești jocul de fotbal sau poate abilitățile în karate.

 

Timp de secole, hipnoza a intrat și a ieșit din atenția oamenilor, însă acum există în sfârșit destule dovezi științifice, date concrete și indicii ale eficienței sale. Oamenii folosesc hipnoza cu succes pentru orice: de la eliminarea tracului sau a durerii provocate de o extracție dentară până la câștigarea unui campionat de tenis. Există chiar și unele cercetări recente care sugerează că hipnoza poate întări sistemul imunitar.

hipnoza-si-hipnoterapie-contacteaza-ma

Rezervă-ți acum ședințe de hipnoterapie

 

Hipnoză și hipnoterapie

În ce constă o ședință de hipnoterapie

O ședință completă de hipnoterapie se compune în mare:

– dintr-un interviu – îmi spui ce iți dorești să obții prin hipnoză pentru a-ți îmbunătăți calitatea vieții

– o inducție – adică intri în starea de relaxare profundă, în transa hipnotica, eu fiindu-ți ghid

– din sugestiile benefice pe care ți le dau care te duc la rezultatul dorit de tine

– ieșirea din transa hipnotică.

 

Cum funcționează hipnoza

Cum funcționează hipnoza? Eu iți sunt alături și te ajut să pătrunzi într-o stare modificată a conștienței sau transă, asemănătoare stării pe care o trăiești atunci când privești la televizor, citești sau conduci mașina. Ești mai capabil să percepi sugestiile atunci când te afli într-o stare de concentrare profundă.

În timpul hipnozei iți sunt oferite sugestii care iți vor schimba viața în bine. Înainte de hipnoza propriu-zisă lucrez cu clienți ca tine la întocmirea unei liste cu sugestii asupra cărora cădem de acord că vor fi de ajutor.

Hipnoza reușește să schimbe modul în care creierul tău interpretează experiențele. Hipnoza iți poate schimba percepțiile, gândurile, comportamentele și sentimentele. De fapt cuvintele pe care ți le adresez în timp ce te afli într-o stare modificată a conștiinței iți schimbă în bine modul de gândire cu privire la sănătatea ta, la propria persoană, la responsabilitatea ta fata de propria persoană.

Cuvintele potrivite, rostite la momentul potrivit, iți ajută mintea să controleze corpul. Hipnoza folosește puterea cuvintelor pentru a face o schimbare. Poți schimba un obicei, un comportament, o atitudine sau un simptom fizic. Iar de-a lungul experienței hipnotice tu deții controlul, ești cel care ia deciziile. Prin hipnoză ești în stare să iți atingi scopurile, hipnoza este sigură, e ușor de folosit și funcționează!

Pentru a simți eficiența hipnozei te invit să o trăiești și să descoperi puterea minții tale și toate modalitățile prin care hipnoza iți poate îmbunătăți viața.

hipnoza-si-hipnoterapie-contacteaza-ma

Programează-te acum la ședințe de hipnoterapie

De ce să lucrezi cu mine

De mic copil am fost pasionată de cărțile de psihologie, am fost fascinată să descopăr cum funcționează mintea, cât de puternică este, cum ne controlează ea corpul și cum ne influențează întreaga viață, ce este memoria și cum se poate îmbunătăți.

Iubesc să fiu în contact cu oamenii!

Ador să interacționez cu oamenii pentru că ei mă inspiră permanent să fiu o persoană mai bună, să studiez mai mult, să împărtășesc mai mult. Adevărata mea educație vine din lucrul cu clienți ca TINE! Toate activitățile mele profesionale pe care le-am practicat până acum în companii multinaționale au presupus relații de afaceri cu clienți români și străini. Am 27 de ani de experiență în lucrul cu clienții și am lucrat cu peste 1.700 de clienți.

Inițial am absolvit Facultatea de Fizică Atomică pe platforma Măgurele de lângă București și Facultatea de Comerț din cadrul Academiei de Studii Economice din București. Ulterior am fost acreditată de International Coach Federation ca și coach, apoi am obținut certificarea pentru consilier de dezvoltare personală și hipnoterapeut. Am făcut parte din echipa de mentori și traineri ai Programului Upgrader: https://www.upgrader.biz/mentorii-upgrader/

Oamenii mă angajează ca să le fiu alături să – și definească dorințele și să – și construiască vieți frumoase. Noi pregătim împreună scena pentru cea mai mare lucrare a vieții lor.

Sunt lângă tine pentru ca tu să evoluezi dintr-un loc de blocaje și îndoieli subconștiente într-un loc de beatitudine și succes. Pentru că viața este un spectacol uimitor!

Începem prin a descoperi cauzele blocajelor tale. Vom folosi convingerile tale și te voi ajuta să te eliberezi de cele negative, vom defini căi de reprogramare a subconștientului tău. Abia atunci, vom proiecta un nou TU! Citește mai departe pentru a vedea cum putem lucra împreună.

După ce lucrăm împreună, vei descoperi puterea minții tale, te vei simți puternic, clar și sigur în ceea ce privește dorințele tale în viață. Vei fi devotat noului tău comportament dorit de tine.

Hipnoză și hipnoterapie – testimoniale

Marian B., 40 ani

”În timpul sesiunii de hipnoterapie am fost relaxat, liniștit, am ațipit spre sfârșit, te-am auzit foarte clar pe parcursul ei.”

Adrian M., 36 ani

”După sedinta de hipnoterapie am fost mai relaxat, mai odihnit, mai liniștit. Mi s-a îndeplinit acest obiectiv al meu de relaxare, pentru ca m-am relaxat foarte mult, ma simt puternic și cu încredere în mine, Doina, ai o super voce! A fost cea mai frumoasa sedinta de hipnoza de pana acum!”

Irina A., 41 ani

”Am venit azi la 18:00 la tine la hipnoterapie foarte obosită, pentru ca azi de la 8:00 am fost la serviciu. Acum, la 19:00, plecând de la cabinetul tău de hipnoterapie înapoi spre serviciul meu, îți scriu de pe drum: ”Doina, ma simt odihnita! Mulțumesc! Sa vezi ce spor o să am acum la serviciu!””

Alina I, 42 ani

”Pe tot parcursul sedintei de hipnoza am fost relaxata și nu m-a mai durut capul, deși ma durea înainte de sedinta. Doina, acum nu mai sunt sceptica, cum eram înainte!”

Ramona D, 39 ani

„În timpul hipnozei mi-a amortit corpul și aproape am adormit. Simt ca s-a schimbat ceva la mine, am constientizat ca trebuie neapărat sa am credința mereu.”

Mai citește câteva testimoniale

Daria G. R., 54 ani

„”Bună tuturor. Astăzi a avut loc întâlnirea cu minunata Doina Hublea. A fost pentru mine o întâlnire cu multe conștientizări!

Am avut o discuție foarte deschisă, am făcut chiar și un exercițiu prin care poți să descoperi ce capacități nelimitate are mintea ta….

Mulțumesc Doina pentru atenția focusata și pentru timpul acordat! Apreciez! Mult succes pe mai departe!””

Speranța C., 39 ani

„”Salutare dragă Doina.

În seara asta mi-ai făcut cel mai frumos cadou pentru prima dată că am făcut o hipnoză terapie.

Vreau să-ți zic că la început am avut o mare tensiune în corp, dar încetul cu încetul s-a destins și am vizitat în exercițiul cu apa parcă mâna mea era deasupra apei, apoi apa …parcă erau mai multe unde una după alta. O senzație de relaxare….

Apoi în exercițiul 2 am vizitat parcă priveam de pe fereastra unui avion multe căruțe mici iluminate iar pe deasupra lor trecea câte un nouraș pufos.

Îți mulțumesc frumos cu recunoștință și aș vrea să mai fac din aceste terapii ca să-mi elimin multe lucruri din copilărie.””

 

Dacă vrei să lucrezi cu tine și să te schimbi,

– pentru că vrei să ieși din zona în care te afli,

– pentru că durerea sufletească, fizică pe care o trăiești este foarte mare,

– iar dorința de a te schimba este la nivel foarte profund,

– dacă te hotărăști să faci ceva cu viața ta

– și să acționezi diferit de cum ai făcut-o până acum,

eu te aștept cu drag la aceste ședințe de hipnoterapie care iți vor schimba viața în bine.

 

Conform teoriei din coaching și hipnoterapie, în 9 luni ți se schimbă fizic creierul, ți se formează noi rețele neuronale, îți formezi noi obiceiuri de a gândi și apoi de a acționa. Apoi are loc o ședință la 6 luni, apoi la 1 an și tu devii autonom. Pot exista și recidive, de exemplu dacă ți se întâmpla ceva rău peste 3 ani și nu faci față situației de unul singur. Și atunci mai soliciți niște ședințe de hipnoterapie. Sau dacă ți se întâmpla ceva rău brusc.

 

Hipnoză și hipnoterapie – pachete

Așa că, să existe garanția rezultatului, că vii constant și că îți rezolvi problema, înlăturând riscul de a veni sporadic sau de a renunța pe parcurs și de a nu obține rezultatul dorit, cele 3 pachete standard de ședințe de hipnoterapie pentru 9 luni pentru tine sunt:

Pachetul 1: 4 ședințe pe lună: 250 RON x 4/lună x 9 luni= 9.000 RON

Pachetul 2: 2 ședințe pe lună 250 RON x 2/lună x 9 luni =4.500 RON

Pachetul 3: 1 ședință la 3 săptămâni în 9 luni (36 săptămâni) 250 RON x 12 săptămâni = 3.000 RON.

Ședințele de hipnoterapie au loc fizic în cabinetul meu din București sau online.

Plătește în 24 de ore de la momentul în care mă contactezi și ai reducere 10%.

Tu alegi pachetul în funcție de cât de tare te doare problema acum. Suferința ta e cea care iți declanșează dorința de schimbare.

Contacteaza-mă acum și comandă pachetul tău de ședințe de hipnoterapie

Când îți dorești cu adevărat o schimbare, îți iei angajamentul față de tine că 9 luni lucrezi la schimbarea ta. În 4 – 5 ședințe de-abia încep să te cunosc, aflu lucruri noi despre tine, îmi dau seama ce tehnici de hipnoterapie îți sunt necesare. Iar tu, încet, încet, de la o ședință la alta, începi să te deschzi tot mai mult și să experimentezi îmbunătățiri impresionante în ființa ta.

Explorează lumea, explorând lumea ta interioară!

hipnoza-si-hipnoterapie

Cu căldură și entuziasm,

Doina Hublea